DECADE THE BEST OF 2002-2012 Israel & New Breed 2 x CD


SKU: 6649 Kategoria:

Kolekcja najlepszych utworów Israela Houghton’a z lat 2002-2012 zebrana na 2 płytach CD. Wszystkie utwory zostały na nowo zmiksowane i zremasterowane, dodatkowo album zawiera dwie piosenki premierowe.

Spis utworów:


CD 1:

1. Friend Of God
2. Again I Say Rejoice
3. You Are Good
4. We Have Overcome
5. Not Forgotten
6. Who Is Like The Lord
7. New Season
8. Alpha And Omega
9. No Limits (Enlarge My Territory)
10. To Worship You I Live (Away)
11. There’s A Lifting Of The Hands
12. Hosanna (Be Lifted Higher)
13. Jesus At The Center Of It All (Decade Version)


CD 2:

1. Saved By Grace
2. Just Wanna Say
3. With Long Life
4. Nothing Else Matters
5. Love God Love People
6. Going To Another Level
7. I Know Who I Am
8. Say So
9. The Power Of One (Change The World)
10. You Hold My World
11. If Not For Your Grace
12. Another Breakthrough
13. Moving Forward (Live)

Waga0.3 kg
Shopping Cart